Vær hilset, og velkommen til turforliv.no! Fra nå av så kommer det til å bli litt aktivitet her også, i tillegg til Facebook. Jeg kommer ikke til å slutte med de daglige reisebrevene i kjent TromsRundt-stil med bilder og opplevelser på Facebook, men kommer til å bruke dette stedet for å skrive mer utfyllende om forberedelser, friluftsliv og tanker, og alt annet som har med engasjementet mitt for kreftsaken å gjøre.

Nå er det bare 26 dager til Til Topps Mot Kreft 2019 bankes i gang. Prosjektet går ut på at jeg skal samle inn 25000,- til Barnekreftforeningen, mot at jeg går 25000 høydemeter i den Nord-Norske fjellheimen iløpet av to uker i sommer, startende torsdag 11. juli. For å klare det må jeg gå over 2000 meter døgnet, og det vil si en tur på morgenen og en tur på kvelden. Turene kommer for det meste å bli organisert i Sør-Troms samt litt i Nordland. Hvilke fjell jeg skal gå har jeg ikke bestemt meg helt for, men det legges fortløpende ut etterhvert som værmeldingen blir til å stole på. Håper at det blir bedre vær enn på Troms Rundt i fjor, da det ikke hadde regnet så mye i juni i Tromsø Kommune på over 50 år. Jeg går utifra at det gjelder store deler av resten av fylket også!

Det var ikke mange dager i Juni 2018 som holdte seg helt tørre. Torsken Kommune, Senja.

Jeg håper selvfølgelig ikke at jeg må gå alle disse meterene alene, så om det er noen som ønsker å være med på en tur eller to så er det bare å si ifra! Kreft er, utrolig nok, en sykdom som ofta kan unngås ved hjelp av fysisk aktivitet, et godt kosthold og generelt sett en sunn livsstil. Så bli med på tur!

Ny innsamling for Kreftforeningen i 2020

Og, i kjent Linas-stil (rastløs som jeg er) er det allerede en ny tur for 2020 i planlegging, i samme stil som Troms Rundt. Til fots fra kommune til kommune, denne gangen alle kommunene i Lofoten og Vesterålen. Et passende navn, kanskje Lofoten og Vesterålen på langs, eller Øyriket på langs? Vi får se, det er bare å glede seg. Mer info om dette kommer etter årets prosjekt.

Så følg med på faceooksiden og denne bloggen, og gi gjerne noen kroner til årets innsamling om du har noen til overs. Vi høres!

Gi et bidrag!


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *