Bli Grasrotgiver i dag, og støtt turforliv! Dette kan du oppnå ved å søke opp «turforliv» på Norsk Tipping sine sider, eller ved å sende sms «Grasrotandelen 924521872» til 60000.

Turforliv er en veldedig organisasjon registrert i frivillighetsregisteret med organisasjonsnummer 924 589 760 som har som formål å rette oppmerksomhet mot kreft, samt samle inn midler til forskning på kreft. Innsamlingsaksjonene har hittil generert masse midler til forskning, men på bekostning av min private økonomi. For at turforliv skal kunne fortsette, må den kunne stå på egne ben økonomisk, og du kan være med på å få dette til!

Hver gang du spiller vil 7 prosent av din spillinnsats gå til den grasrotmottakeren du velger, uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse!

Midlene som kommer inn vil bli brukt på å drifte nettsiden, betale for mat og transport på innsamlings prosjektene, og det som blir til overs går etter prosjektslutt til årets innsamling! Du bidrar altså med å finansiere prosjektene OG innsamlingen, det er to fluer i ett smekk det!

Så bli Grasrotgiver til turforliv i dag, og vær med på å gjøre verden til et bedre sted, ett steg om gangen.